top of page

Салон косметики Da.Da.Beauty

Автор/автори проєкту Жгенті Оксана Василывна
Назва компанії RADA-територія дизайну
Email porada.td@gmail.com
Телефон +380958532052
Рік створення проекту 2024
Країна та місто створення проекту Україна, м. Івано-Франківськ
Площа проєкту 56,28 м. кв.
Фотограф Жгенті Оксана Василівна

Команда RADA-територія дизайну рада презентувати проєкт інтер'єру салону косметики Da.Da.Beauty у сучасному стилі з елементами поп-арту. Нашою командою був розроблений ребрендинг з індивідуальними складовими інтер'єру які мають маркетингову ціль унікальної ідентифікації і просування салону. Головне побажання замовника: ефектний шокуючий інтер'єр з залученням дуже обмеженого бюджету. Акцент проєкту зроблений на особливому сегменті товарів для чоловіків із засобами контрацепції.


Основою кольорової гами салону став темний графіт. З метою створити камерну атмосферу і об'єднати простір оздоблення стін і стелі вирішено пофарбуванням у графітний колір. Це рішення суттєво зекономило бюджет. Продовженням «графітної теми» стали основні складові меблів. Акцентні елементи виконані у жовтому кольорі, який наче виринає із темряви і затримує на собі усю увагу. Одним з нюансних прийомів стала лед-підсвітка, яка має чіткі мінімалістичні лінії і виконує функцію направлення і переключення уваги.

Головними акцентами стали колони у центрі приміщення, рецепція, фото-зона з дзеркалом ефектної форми і зона очікування з диванами.

Вхідна зона організована групою яскравих диванів для відпочинку і великою вітриною. Вітрина виділяється на фасаді будинку декором який продовжується акцентною рамою з декором на стіні всередині інтер'єру.

Колони розташовані у центральній зоні виконують функцію арт-об'єкту і зосереджують на собі усю увагу. Але враховуючи невелику площу об'єкту ми наділили їх також презентаційною функцією чим підсилили маркетинговий ефект. У центрі кожної колони розташована продукція яка потребує особливої уваги і підсвічена акцентною підсвіткою.

Просовуючись вглиб приміщення відвідувачі можуть зупинити свою увагу на острівних тумбах і бічних стелажах. Бічні стелажі розділені за різним призначенням продукції своєю конструкцією і окремими сегментами в акцентних нішах. Рецепція знаходиться в кінці приміщення і виділена акцентною стіною з великим логотипом салону, таким чином назва салону і зона продажу видима з будь якої точки об'єкту.

На шляху до зони продажу, або покидаючи її, увагу затримує дзеркало пікантної форми, яке стало найпопулярнішим об'єктом інтер'єру для відвідувачів. Першочергово наша студія мала на меті привернути таким чином увагу до чоловічої лінійки товарів, а також створити неординарний об'єкт уваги і фото-зону. За декілька місяців роботи салону з реалізованим інтер'єром ця ідея виявилась дуже ефективною і стала головним ідентифікатором салону у соцмережах.

bottom of page