top of page

Квартира для переселенців

Автор: Погорельчук Володимир
Студiя: Погорельчук Володимир
Контактний телефон:
+38 0505900170
Пошта:
v.pogorelchyk@gmail.com
Площа: 50 м²
Мiсто: Львів
Рiк реалiзацii: 2024 рік
Фотограф: Дмитро Литвин

У зв'язку з війною багато українців зі сходу України переїхали у найбільш безпечні міста країни. Місто Львів - одне з таких міст.

Ця квартира розташована у передмісті Львова у двоповерховому будинку 80-х років забудови з ж/б перекриттям на двох власників. На цокольному поверсі розміщується гараж, який може використовуватися як укриття під час повітряної тривоги. Квартира з пічним опаленням і дуже незручним плануванням потребувала капітального ремонту. Проєкт і ремонт необхідно було зробити у найкоротший термін і за обмежений бюджет.

Проект інтер'єру поєднує стиль сучасного мінімалізму з українськими етнічними традиціями. Мета проєкту - зробити зручне і сучасне житло для 3 людей.

У квартирі демонтували усі стіни які не є несущими, підлогу, штукатурку і двері. Балкон переробили в галерею, зробивши скління, утеплення, що додало простір та світло. Кухню,столову та вітальню поєднали, що візуально збільшило простір

Усі стіни пофарбовані у білий колір. На підлозі - керамограніт нейтрального ссірого кольору. Побутова техніка і електро-фурнітура - чорні. Столи, підвіконня і більша частина стелі — дерев’яні. У інтер'єр додали кілька акцентів червоного кольора. Усі меблі українських виробників. Інтер'єр виконаний з екологічних матеріалів у стилі еко мінімалізму.

Є окрема невелика спальня з розсувним спальним місцем, великою вмонтованою шафою для зберігання речей, робочим місцем і книжними полицями.

У вітальні також встановлена велика шафа для речей, кутовий диван, який трансформується у спальне місце.

І с піч-камін, як альтернативне джерело тепла.

Санвузол - з двох частин. У першій — газовий котел і пральна машина. У другий - тумба з умивальником, дзеркало з підсвітленням, душова кабіна і унітаз, з гігієнічним душем.

Вхід до квартири чер через передпокій зі сходами.

bottom of page