top of page

Квартира в серці Львова

Автори: Олена Трофименко,
Ірина Саган, Вероніка Мусієвська
Студiя: LTStudio
Контактний телефон:
+380665754708
Пошта: lenaletun@gmail.com
Мiсто: Львiв
Реалізація: 2020р.
Площа: 27 м
Фотограф: Андрiй Шустiкевич

Помешкання в центрі Львова, на площі Ринок, із більш, ніж віковим нальотом років-ремонтів-перепланувань-удосконалень, не зважаючи на весь зайвий шум, мало красу і потенціал простору.


Завдання для дизайнерів: створення функціонального житла для короткострокової оренди.


З вихідних даних були: поруйнована стара піч посеред кімнати, димова труба, що тягнулася через всю кімнату аж до кухні, хаотично організований простір і тотальний безлад. Це важко собі уявити, але в помешканні не було навіть вбиральні. Але тут була своя, дуже відчутна, пластика простору – в арках та вигинах на стику стелі та стін, у вичовганому дубовому паркеті, а головне – у розкішному виді з вікна на площу Ринок.

Вона і стала основою для нового простору. У 27 метрів квадратних вмістилося все, що має бути у сучасній функціональній квартирі – кухня, їдальня, спальний простір ( який можна легко побільшити завдяки висувному механізмові ліжка), санвузол із душовою кабіною та пральною машиною.


Білі стіни і не фарбований дуб на підлозі (паркет довелося замінити на максимально схожий), пастельні відтінки і вкраплення кольору, світильники, стилізовані під вуличні ліхтарі, які добре вписуються у «картину» за вікном.

bottom of page